Putkityöt luotettavasti ja laadukkaasti Putkikonkarit Oy:ltä Kirkkonummelta

Putkikonkarit Oy tekee kaikki putkityöt ja LVI-urakoinnit sekä kauko- ja maalämpötyöt. Meillä on yli 20 vuoden kokemus alalta, ja osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee työnsä huolellisesti ja sovitun aikataulun mukaan. Vankan kokemuksemme lisäksi etunamme on monipuolinen ja kokonaisvaltainen palvelutarjonta alalta. Palvelemme lähinnä yrityksiä ja taloyhtiöitä, ja toteutamme projektit myös yksityisasiakkaille. Sijaitsemme Kirkkonummella ja toimimme koko Uudenmaan alueella, kuten Espoossa, Helsingissä, Lohjalla ja Siuntiossa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

LVI-työt ja -urakoinnit

Putkikonkarit Oy on ammattitaitoinen LVI-urakoitsija. Toteutamme kaikki LVI-työt monipuolisesti eri kokoisiin projekteihin sekä uudisrakennuksiin että remontoitaviin kohteisiin. Meiltä saat myös monipuolisesti kaikki LVI-alan tarvikkeet.

Pyydä tarjous

Putkisaneeraukset ja putkityöt

Putkikonkarit Oy tekee kaikki putkityöt ja putkisaneeraukset. Toteutamme putkityöt monipuolisesti eri kokoisiin kohteisiin, ja meillä on kokemusta myös suurempien taloyhtiöiden putkistosaneerauksista. Putkikonkarit Oy:n pitkä kokemus alalta antaa monipuolisen näkemyksen, joka auttaa valitsemaan parhaan sekä kustannustehokkaimman vaihtoehdon.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Kauko- ja maalämpötyöt

Palvelemme sinua Kirkkonummelta käsin kaikissa kauko- ja maalämpöjärjestelmiin liittyvissä asioissa. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, jossa suunnittelemme lämmityksen kanssasi, ja autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun vastaamaan lämmitykseen liittyviä tarpeitasi. Teemme kaikki maalämpöjärjestelmiin liittyvät työt ja myymme maalämpöpumppuja.

Pyydä tarjous

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.